Nog lekker aan het genieten van je vakantie? Dat is nog veel leuker met een nieuwe Volleybytes! Deze week lees je alles over een nieuw avontuur, een aantal nieuwe kampioenen en wie is nu eigenlijk de beste diagonaal? Lees dan snel verder!

Champions!
Oud-international Maret Grothues is voor de derde keer op rij kampioen geworden van Griekenland. Gefeliciteerd Maret!

Naast Maret is ook Robin de Kruijf kampioen geworden! Ze won samen met haar Italiaanse team voor de zesde keer op rij de landstitel. Gefeliciteerd Robin!

Iris Vos & Laura Overwater zijn afgelopen week ook kampioen geworden. De dames wonnen in de beslissende finalewedstrijd met 3-1. Gefeliciteerd Iris & Laura!

MVP van Duitsland
Britt Bongaerts, speelster van de TeamNL Volleybaldames, is uitgeroepen tot most valuable player van de Duitse Bundesliga.

New adventures
Sarah van Aalen zal volgend seizoen bij de Italiaanse club Chieri’76 gaan spelen. De spelverdeelster maakte dit afgelopen week bekend. Heel veel succes volgend seizoen Sarah!

Beste diagonaal
Nimir Abdel-Aziz is volgens de fans van de CEV Champions League de beste diagonaal van dit seizoen. Hij scoorde maar liefst 198 punten tijdens alle wedstrijden!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn