Het is weer weekend! Deze week lees je in de Volleybytes alles over de Challenge Cup-finales, de actie 1DayMore4Volleyball en zie je veel winnende teams. En raakte die bal nu wel of niet de grond? Lees snel verder!

Heb jij al een video gemaakt?
Donderdag 29 februari staat in het teken van 1DayMore4Volleyball! Op deze dag willen we als volleybalwereld laten zien dat we staan voor inclusie en diversiteit. Initiatiefnemer CEV heeft er een gave challenge aan gekoppeld, doe jij mee? Lees hier meer over o.a. de gave prijzen: https://www.volleybal.nl/nieuws/donderdag-29-februari-staat-in-het-teken-van-1daymore4volleyball

1-0 voor Anne
Afgelopen woensdag stonden Marrit Jasper en Anne Buijs tegen over elkaar in de eerste finale van de Challenge Cup. Anne won met haar team Igor Volley met 3-0 van Neptunes Nantes, het team van Marrit. Op 28 februari wordt de tweede wedstrijd gespeeld in Frankrijk. Wat zijn jouw verwachtingen?

Punt of geen punt?
Afgelopen weekend speelden Scherp in Packaging ZVH en Simplex SSS tegen elkaar in de B-poule. De thuisploeg won knap van het team uit Barneveld, maar was deze bal wel of niet op de grond geweest?

Ready for the season
Net als de mannen van BeachTeamNL zijn ook Katja Stam en Raïsa Schoon op Tenerife voor een trainingskamp. Ze hebben o.a. een leuke oefenwedstrijd gespeeld tegen een Duits duo. Over 1,5 week begint het Olympische seizoen met een Elite 16-toernooi in Doha!

Winnaars gespot
Afgelopen weekend streden bijna 250 jeugdteams in de halve finales van de Volleybaldirect Open! Op 30 maart zullen de finales gespeeld worden en weten wie zich Nederlands kampioen mag noemen. Spot jij jezelf op de foto?

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn