De highlights van de afgelopen week staan weer voor je op een rijtje! Zo lees je onder andere over kusjes voor Myrthe, een nieuwe winactie en zie je Robin een bijzondere warming-up doen. Lees jij mee?

Brrrr…
De winter komt eraan! Hoewel dit in Nederland nog meevalt, kunnen wij ons voorstellen dat het in Rusland al aardig koud begint te worden. Gelukkig is Laura Dijkema helemaal voorbereid op de strenge winters in Rusland!

10k likes!
We hebben inmiddels de 10.000 likes op TikTok gehaald! * party * Dit was zonder jullie, als trouwe fans, niet gelukt. Mocht je ons nog niet volgen, neem dan snel een kijkje op ons account!

Kusjes voor Myrthe
Dat Myrthe Schoot onze Instagram vol spamde met haar neefje, vonden wij helemaal niet erg! Myrthe ontving namelijk super-lieve-zoenen-kus-post van hem. Daarbij kreeg ze zelfs één van zijn favoriete Pokémon kaarten cadeau. Hoe schattig is dat?!

An A for effort
Britt Bongaerts ging tot het uiterste om een bal te redden, maar helaas wordt hard werken niet altijd beloond... Gelukkig gaf ze daarna een prachtige set-up op haar
teamgenoot Ann Kalandadze, die de bal heerlijk binnen sloeg!

Fraaie warming-up
Imoco Volley, de club van Robin de Kruijf, deelde video’s op hun Instagram account van de warming-up. Hier zagen we Robin toch wel een hele fraaie oefening uitvoeren. Wie van jullie kan dit ook?

Win win win
Wisten jullie al dat er een nieuwe winactie online staat? En dat je kans maakt op het wedstrijdshirt van de Volleybaldames? Neem snel een kijkje op Instagram of Facebook en wie weet win jij wel zo’n fanatisch gaaf cadeau voor onder de kerstboom!

Nimir is back
Nimir Abdel-Aziz is weer terug als aanvaller, en hoe! Afgelopen maandag speelde Trentino een inhaalwedstrijd tegen Lube en wist deze wedstrijd met 3-0 te winnen. Nimir werd met 17 punten uitgeroepen tot MVP! Dit was sowieso een big win voor Trentino, want ze hadden al sinds 2016 niet meer gewonnen van Lube.

Golfen in paradise
Robert Meeuwsen en Alexander Brouwer hadden na hun eerste trainingsweek op Tenerife een welverdiend dagje vrij. Maar stilzitten, nee dat komt bij dit duo niet voor. Ze gingen lekker een middagje golfen, met niemand minder dan hun coach Reinder Nummerdor! Na het zien van de beelden, vragen wij ons wel af of de Nederlanders niet een beetje te groot zijn voor de ‘Spaanse golf clubs’…

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn