De volleybalwereld staat niet stil! Langzaam komen de trainingen in Nederland weer op gang, maar ook in het buitenland gebeurt er veel. Zo heb je vast niet gemist dat de Volleybaldames de halve finale van het EK spelen en werd er deze week ook een nieuw record gevestigd. Lees snel verder!

Showtime voor de Volleybaldames
Vanavond om 20.30u is het zover: de Volleybaldames spelen de halve finale van het EK in Brussel! De tegenstander is wereldkampioen Servië. Ga jij de wedstrijd volgen?

Road to Brussels
Drie landen in drie weken! Laura Dijkema & Nika Daalderop legden hun ‘road to Brussels’ vast in deze leuke video. Komt er nog een vervolg met een medaille om de nek? ;)

De kop is eraf
Ook voor de Lange Mannen is het EK begonnen! In Skopje won Oranje gisteren met 3-0 van Montenegro, vandaag staat de huidige nr. 1 van de wereld Polen op het programma. Dat belooft spannend te worden!

Korting korting korting
Volgende week zijn de BetCity Queen & King of the Court The Royal Championships in Nederland! Heb jij al tickets voor de wedstrijden in Rotterdam? Check snel via onderstaande post hoe je korting kan scoren.

Wow, just wow
Hoe gaaf is dit?! Het internet stond de afgelopen dagen vol met video’s van deze volleybalwedstrijd in Amerika met meer dan 92.000 toeschouwers. Volgend jaar in Nederland? ;)

Alvast een voorproefje…
De Eredivisie-teams zijn volop bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen! Zo speelde Draisma Dynamo vorige week al een aantal oefenwedstrijden, zoals te zien in dit filmpje. Dat ziet er al veelbelovend uit!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn