Morgen vieren we natuurlijk de verjaardag van de koning, maar we beginnen het weekend eerst met een nieuwe Volleybytes! Deze week lees je alles over nieuwe paralympische talenten, een leuke challenge en waar zijn de koppels van BeachTeamNL deze week? Lees snel verder!

Photoshoot time!
De dames van Visser Assen/Sudosa Desto hadden afgelopen week een leuke fotoshoot. Ziet er goed uit dames!

Nieuwe talenten
Afgelopen weekend was de Paralympische Talentendag op Papendal, waar talenten konden kennismaken met verschillende Paralympische sporten. Natuurlijk kon zitvolleybal niet ontbreken. Wie weet zien we de nieuwe talenten wel terug over een paar jaar!

Leuke challenge
Het zaalseizoen zit er zo goed als op, tijd om weer het zand op te gaan. Met wie ga jij deze leuke challenge doen op het beachvolleybalveld?

BeachTeamNL on tour
Over beachvolleybal gesproken: de beachkoppels van BeachTeamNL zijn op dit moment aan het trainen in Rio de Janeiro ter voorbereiden op het derde Elite 16-toernooi van het seizoen, dat volgende week woensdag begint.

Volleybaldirect Junior Slam
Volleybaldirect organiseert een Junior Slam. Op 1 juni zal deze toffe dag plaatsvinden in Sporthal de Basis in Sliedrecht. Een leerzame dag met toptrainers en leuke verassingen. Bekijk de video voor meer informatie. Dit wil je niet missen!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn