Heb jij je eerste zaaltraining alweer achter de rug? In deze Volleybytes gaat het toch nog even over beachvolleybal, maar lees je ook over magie in het veld en een leuk extraatje.

Weer eens wat anders
Mocht je nog op zoek zijn naar een warming-up voor tijdens het nieuwe seizoen, dan hebben we nog wel wat leuks! Vergeet niet je video’s naar ons te sturen als je het hebt geprobeerd! 😉

Suarez op het volleybalveld
Thijs Nijeboer en Leon Luini spelen op dit moment het 1-ster toernooi in Warschau. Gisteren wonnen ze twee wedstrijden in de kwalificatie, waardoor ze vandaag in het hoofdtoernooi staan. Bij deze gave foto van Leon moesten we wel even aan een andere sport denken, jullie ook…?

Say cheese!
Over een kleine maand begint het nieuwe Eredivisieseizoen alweer! Promovendus Voltena heeft deze week een mooie fotoshoot gehad, één speelster is in ieder geval geen onbekende! Wij zijn benieuwd naar de resultaten.

Nieuwe high-five?
Nika Daalderop en Britt Bongaerts geven elkaar voorafgaand aan een wedstrijd geen simpele high-five meer! Wie van je teamgenoten zie je dit ook wel doen?

It’s a kind of magic
De Lange Mannen zijn gisteren begonnen aan het EK! Ze haalden gelijk van alles uit de kast, zoals de commentator zegt: “Dit is toveren!”. Hopelijk gaat de rest van het toernooi net zo goed! 😊

Gratis, altijd goed!
Je kan er niet omheen… De F1 in Zandvoort dit weekend. Maar ook voor volleybalfans is dit meer dan goed nieuws! Vanwege de race stelt Ziggo Sport alle zenders gratis beschikbaar voor heel Nederland! Dit geldt dus ook voor de halve finale van de Volleybaldames en de poulewedstrijden van de Lange Mannen. Veel kijkplezier alvast!

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×