Het weekend staat weer voor de deur, hoog tijd voor een nieuwe Volleybytes! Deze week word je weer bijgepraat over de nieuwste transfers, weet je hoe het voelt om niet naar de Olympische Spelen te gaan en kom je erachter wie haar 300e interland heeft gespeeld. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Transfernieuws
Celeste Plak, diagonaal van de TeamNL Volleybaldames, maakt volgend seizoen de overstap naar de Braziliaanse competitie. Succes Celeste! 

Ook Susan Schut heeft een nieuwe club gevonden. De speelster van de TeamNL Volleybaldames gaat volgend seizoen spelen bij Ladies in Black Aachen. Succes Susan! 

Life as a non-Olympian
Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hebben zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen. Maar wat dan? Dan heb je tijd voor andere dingen.

Big player!
Kirsten Knip, libero van de TeamNL Volleybaldames, speelde afgelopen week tijdens de VNL haar 300einterland voor Oranje. Swipe door de foto’s voor een kleine terugblik! 

Winnen doe je samen
Afgelopen week wonnen zowel Mees Sengers & Dirk Boehlé en Wies Bekhuis & Brecht Piersma een zilveren medaille op het Future-toernooi in Sveti Vlas. Hoe kan je dat nou beter vieren dan met je beste vrienden? Gefeliciteerd allemaal! 

Special game
Afgelopen week speelden Friso Sneek en F.D.S Sneek een zitvolleybalwedstrijd tegen elkaar. De dames van Friso Sneek wisten niet te winnen van de landskampioen en bekerwinnaar zitvolleybal F.D.S Sneek, maar het was zeker een geslaagde avond!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn