Kijk hoe Desy Poiesz en Brecht Piersma zich tot wereldkampioenen onder 21 hebben gekroond, volg het verhaal Van Solkema bij Dynamo, krijg een voorproefje van het professionele leven tijdens de BTN Pro-Stagedagen, en ontdek de belevenissen van Boris en Yoran tijdens hun debuutseizoen bij Talentteam Papendal.

Wereldkampioen!
Desy Poiesz en Brecht Piersma kroonden zich tot afgelopen week tot wereldkampioen onder 21. In Thailand versloegen ze in de finale het Zwitserse duo Kernen/Niederhauser. Gefeliciteerd dames!

It's in the family

Rik van Solkema koos voor Dynamo als opstapje naar het buitenland. Zijn 25-jarige neef Gijs keert na zes jaar in het buitenland dit seizoen juist terug in de Eredivisie. Hij gaat spelen bij… inderdaad… Dynamo!

Leven als een prof

Heb jij je al ingeschreven? Op 3 en 4 januari vindt de tweede editie van de BTN Pro-Stagedagen plaats. Een unieke kans om twee dagen lang te leven als een topsporter.

Leven op Papendal
Boris en Yoran maken dit seizoen hun entree bij Talentteam Papendal. Hoe hebben ze de weken op Papendal beleefd? En wat zijn hun verwachtingen voor dit seizoen?

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn