Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen grepen net naast het goud op het Elite 16-toernooi in Hamburg. De beslissing viel ver in de derde set, die met 29-27 gewonnen werd door Bryl/Losiak uit Polen. Stefan Boermans en Matthew Immers eindigden naast het podium; in de kleine finale verloren ze in twee sets van de Duitse Ehlers/Wickler.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hebben de zilveren medaille gewonnen op het Elite 16-toernooi in Hamburg. De Poolse Michal Bryl en Bartosz Losiak wonnen de eerste set, mede dankzij een sterke puntenreeks aan het begin van het duel wonnen, met 21-18. In de tweede set waren het Brouwer en Meeuwsen die in de beginfase een gat wisten te slaan. Dankzij twee aces op rij van Brouwer en een blokkeringspunt van Meeuwsen liep het duo al snel uit naar 6-10. De Nederlanders hielden hun voorsprong vast en met 16-21 dwongen ze een derde set af. Daarin gingen de Polen al snel aan de leiding. Het duo liep uit naar 12-9, maar na een sterke servicereeks van Brouwer was de stand weer gelijk: 12-12. Wat volgde was een zenuwslopende strijd, waarin de Polen aan het langste eind trokken. De Nederlanders werkte maar liefst 14 wedstrijdpunten weg, maar op de vijftiende viel de aanval van Meeuwsen net buiten de lijnen: 29-27. Het is de tweede zilveren medaille voor Brouwer/Meeuwsen op het hoogste niveau van de Beach Pro Tour. Eerder dit seizoen werden ze tweede in Rosarito.

Nils Ehlers en Clemens Wickler uit Duitsland maakten het podium compleet. In de kleine finale stonden ze tegenover Stefan Boermans en Matthew Immers, die ondanks een 8-14 voorsprong de eerste set met 23-21 verloren. Ook de tweede set ging naar het thuisspelende duo. Boermans en Immers kwamen een aantal keer terug van een achterstand, maar vanaf 15-14 bleef de voorsprong aan Duitse zijde. Op 20-18 maakte een monsterblock van Ehlers, zijn achtste van de wedstrijd, een einde aan het duel. Boermans en Immers eindigen daarmee op de vierde plek. Het is hun beste resultaat tot nu toe op een Elite 16-toernooi van de Beach Pro Tour.