Mis geen moment van de actie op de Sportcampus Zuiderpark. Check social media voor live updates, achtergronden en unieke content van het DELA Beach Open & World League Volleyball. De belangrijkste wedstrijden worden live uitgezonden via web en televisie.

Website

De wedstrijden en alles wat er nog meer op de Sportcampus gebeurt is te volgen via volleybal.nl. Op de officiële toernooiwebsite vind je het laatste nieuws, achtergronden en interviews. Via de live blog blijf je van minuut tot minuut op de hoogte. Hier vind je ook het meest actuele programma en links naar de uitslagen.

Social media

Volg het DELA Beach Open via Twitter met @NLBeachvolley. Social media reporters zorgen voor live updates, statistieken en de eerste quotes van de spelers na de wedstrijden. Voor internationale fans is @FIVBBeach het kanaal om te volgen.

Like en volg Facebook.com/beachvolleybalnl voor de highlights vanuit Den Haag, de gaafste video’s en unieke behind the scenes content.

Op Instagram.com/BeachvolleybalNL zie je de mooiste foto’s en beleef je een dag op het DELA Beach Open alsof je er zelf bij bent.

Op vrijdag, zaterdag en zondag gaan de Nederlandse volleybalmannen voor een plek in de Final 4 van de FIVB World League. Na twee van de drie speelronden staan de mannen tweede in de poule. Volg de Lange Mannen tijdens dit allesbeslissende weekend via hun teamkanalen op Facebook, Twitter en Instagram.

Hashtags

Wil je meepraten, heb je een vraag of wil je eigen content delen over het event? De officiële hashtags van zijn #DELABeachOpen en #FIVBWorld League. Om de volleybalmannen te supporten gebruik je #Beasts.

Radio en TV

De NOS doet zaterdag en zondag uitgebreid live verslag via televisie, radio en online. Samenvattingen van de halve finales zijn zaterdag te zien in de reguliere uitzendingen van Studio Sport. Zondag worden de finales live uitgezonden in de middaguitzending van Studio Sport op NPO1.

Vanaf de halve finale zijn alle wedstrijden van het DELA Beach Open ook live te zien op het YouTube-kanaal van de FIVB.

De wedstrijden van Nederland in de FIVB World League worden vrijdag, zaterdag en zondag rechtstreeks uitgezonden op Ziggo Sport.

Facebook X WhatsApp LinkedIn