Beachvolleybaltoernooi Amsterdam

Inschrijven

Toernooigegevens

Naam
Amsterdam
Datum
Za 01 augustus 2020 - Zo 02 augustus 2020
Toelichting

UPDATE coronavirus voor Belgische beachvolleyballers
Wegens het aangescherpte reisadvies mogen wij helaas géén deelnemers en bezoekers toelaten vanuit de provincie Antwerpen.

Zie nieuwsbericht.

Aantal beschikbare plaatsen in de 1e divisie en 2e divisie verruimd

Gezien de grote hoeveelheid aanmeldingen voor de Nationale Beach Competitie is besloten om het aantal beschikbare plekken voor de 1e divisie en 2e divisie te verruimen van 8 naar 12 teams. 

Voor meer uitleg, klik hier

NBC 1 en 2 augustus bij BeeVeeStrand

Verdeeld over 8 velden speelt op zaterdag de topdivisie dames en eerste divisie dames en heren. Op zondag speelt de topdivisie heren en de andere groep eerste divisie dames en heren.

Adres:
Tom Schreursweg 10
1067 MC Amsterdam

Prijzen

Er zijn dit weekend ook prijzen te winnen! Alle winnaars van de eerste plek winnen een gratis escape room van Escapist Escape Rooms Amsterdam (t.w.v. €139). Deze kunnen zij met elkaar met een groep van 3 tot 7 mensen boeken t/m 31 december 2020. Nummers 2 en 3 ontvangen een kortingsbon voor 25% korting op een boeking.

Daarnaast geeft Escapist alle volleyballers 10% korting op een boeking t/m 31 december 2020. Gebruik hiervoor de kortingscode: bvstrand10. Deze kortingscode mag je ook doorgeven aan je vrienden en familie.

Escapist Escape Room Amsterdam is sponsor van het toernooi. Een unieke escape room in het hartje van Amsterdam, beoordeeld op Google met 5 uit 5 sterren. 1,5 meter afstand houden is mogelijk!

Locatiegegevens

Adres
Tom Schreursweg 10
1067 MC Amsterdam
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×