Toernooigegevens

Naam
Groningen
Datum
Za 28 augustus 2021 - Zo 29 augustus 2021
Toelichting

Plaatsen beschikbaar dames 1e divisie en dames 2e divisie

Nadat maandagmiddag de concept indeling voor komend weekend is gemaakt is er 4 plaats beschikbaar in de dames 1e divisie op zaterdag en nog 7 plaatsen in de dames 2e divisie op zondag.  

De inschrijving blijft openstaan tot donderdag 12.00 uur. Extra ingeschreven teams zullen ingedeeld worden op basis van rankingpunten. Teams die nu ingedeeld zijn, blijven ingedeeld. 

Plaatsen beschikbaar heren 2e divisie

Nadat maandagmiddag de concept indeling voor komend weekend is gemaakt zijn er nog 5 plaatsen beschikbaar in de heren 2e divisie op zondag. 

De inschrijving blijft openstaan tot donderdag 12.00 uur. Extra ingeschreven teams zullen ingedeeld worden op basis van rankingpunten. Teams die nu ingedeeld zijn, blijven ingedeeld. 

 

Indeling 3e divisie

Derde divisie teams worden ingedeeld op basis van datum/tijdstip inschrijving, dus niet op basis van het aantal rankingpunten. 

Bij teams die niet ingedeeld kunnen worden omdat het maximumaantal teams op de locatie is bereikt, wordt geprobeerd deze op een andere beachlocatie in te delen. Het streven is om alle ingeschreven teams ergens in te delen. 

 

Horeca
Bij de horeca-container zijn o.a. blikjes drinken, sportdrank, snacks, tosti's en ijsjes te koop!

Routeplanning en Parkeren
Het adres van het beachpark in Groningen is Kooiweg 1. Rijd om bij de beachvelden te komen naar het einde van de Kooiweg (voorbij de kantine van Oranje Nassau en het voetbalveld). Daar is een parkeerplaats aanwezig. Mocht deze vol zijn, parkeer dan de auto langs de kant van de weg. Tip: Navigeer naar Beach Volley Club Groningen.

Douches
Er is een buitendouche aanwezig waar spelers zich af kunnen spoelen, bijvoorbeeld om af te koelen na de wedstrijd of weer fris na huis te gaan aan het eind van de dag.

WC's
Op het terrein zijn twee wc's aanwezig.

Prijzen
De winnaars van dit weekend gaan naar huis met een klein prijsje!

Locatiegegevens

Adres
Kooiweg 1
9722 BZ Groningen
Routeomschrijving