Toernooigegevens

Naam
BetCity Eredivisie Beach Grand Slam Utrecht
Datum
Za 15 juli 2023 - Zo 16 juli 2023
Toelichting

Eerste deel wedstrijdschema zaterdag

Aangezien de technische storing nog niet is opgelost: het eerste deel van het wedstrijdschema voor zaterdag vind je als nieuwsbericht in de beach app. Zo weet je in ieder geval waar en hoe laat je 1e wedstrijd gepland is.
Het totale wedstrijdschema volgt zo spoedig mogelijk.

Publicatie wedstrijdschema

Vanwege een technische storing is het op dit moment niet mogelijk om wedstrijdschema’s te publiceren in de Toernooifinder en Beach app.

Er wordt hard gewerkt aan een oplossing voor dit probleem.

 

Instroomregeling

  • Bij de heren maken Alexander Brouwer/Robert Meeuwsen gebruik van de Instroomregeling. Dit team zal dus op zondag instromen in het wedstrijdschema. Hierdoor worden bij de heren 13 teams ingedeeld.
  • Bij de dames zijn er geen teams die gebruik maken van de Instroomregeling.
  • Voor de duidelijkheid melden wij dat Raisa Schoon/Katja Stam op zaterdag zullen beginnen aan hun wedstrijdschema.

Teams in het buitenland

  • Bij de dames en heren nemen enkele teams deel aan het kwalificatietoernooi op donderdag in Leuven. Het kan gebeuren dat deze teams na donderdagmiddag 15.00 pas (deadline uitschrijving) weten of dat zij aan het hoofdtoernooi in Leuven mogen deelnemen.
  • Als dit het geval is, dan zal de Eredivisie vanuit de Topdivisie aangevuld worden naar 12 teams bij de dames en 13 teams bij de heren.
  • Teams die in de Eredivisie en Topdivisie inschrijven hebben zijn worden verplicht doorgeschoven naar de Eredivisie als dit noodzakelijk is. Teams die niet doorgeschoven willen worden vanuit de Topdivisie dienen zich vóór donderdag 15.00 uur uit te schrijven voor de Eredivisie!    
  • De dames en heren Topdivisie zal na donderdag 15.00 uur niet meer aangevuld worden vanuit de 1e divisie.
  • Zie Artikel 3.6.5.9. van het Wedstrijdreglement op pagina 7: Na de Afmelddeadline zal de Organisator geen wijzigingen meer doorvoeren in het gepubliceerde Wedstrijdprogramma van 1e divisie en lager. In het Wedstrijdprogramma van Eredivisie en Topdivisie kunnen op de dag voorafgaand aan het toernooi nog wijzigingen worden doorgevoerd

Locatiegegevens

Adres
Lucasbolwerk 24
3512 EJ Utrecht
Routeomschrijving