De strijd om de Nationale Beker gaat deze week verder. Bij de dames zijn er nog vijf Eredivisieteams en drie teams uit de Topdivisie in de race. Het eerste ticket voor de halve finale wordt woensdagavond vergeven, een dag later staan er nog twee duels op het programma. De wedstrijd tussen Sliedrecht Sport en Apollo 8 wordt op een later moment gespeeld.

Deze week staan drie kwartfinales tussen een Eredivisionist en een Topdivisionist op het programma. Dros-Alterno en Friso Sneek trappen de reeks vanavond af in de Alternohal, waar het eerste fluitsignaal om 20.00 uur klinkt. Beide teams presteren goed in de reguliere competitie: Dros-Alterno is de huidige nummer 1 in de Topdivisie A, terwijl Friso Sneek in de Eredivisie op plek drie staat. De winnaar van dit duel treft in de volgende ronde de winnaar van de kwartfinale tussen SOMAS/Activia en Booleans/VV Utrecht. In de vorige ronde zorgde Activia voor een bekerstunt door Visser Assen/Sudosa-Desto uit te schakelen. Wat kan de ploeg donderdagavond doen tegen de koploper van de Eredivisie? De wedstrijd is live te volgen op Facebook!

In Groningen neemt Topdivisionist Veracles het donderdagavond op tegen de hekkensluiter van de Eredivisie: ARBO Rotterdam/FAST. De laatste en op papier spannendste kwartfinale laat nog even op zich wachten. Sliedrecht Sport staat vanavond namelijk in de kwartfinale van de Europese Challenge Cup. Op een nader te bepalen datum speelt de huidige nummer vier in de Eredivisie tegen Apollo 8, dat twee plekken hoger staat.

Dag

Tijd

Teams

Woensdag 1 februari

20.00 u

Dros-Alterno - Friso Sneek

Donderdag 2 februari

20.00 u

Veracles - ARBO Rotterdam/FAST

Donderdag 2 februari

20.00 u

SOMAS/Activia - Booleans/VV Utrecht

NTB

NTB

Sliedrecht Sport - Apollo 8

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Live

Wie blijft er in de race voor de Nationale Beker?

Kijk hier mee!

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×