Brecht Piersma/Wies Bekhuis en Mees Sengers/Dirk Boehlé nemen deze week deel aan het Future-toernooi in Myslowice, Polen. Beide beachvolleybalduo’s zijn direct geplaatst voor het hoofdtoernooi. Thijs Nijeboer/Sam van der Loo en Danieke Prins/Meike van Essen hopen zich ook te plaatsen voor de main draw van een Future-toernooi: zij spelen de kwalificatie in Ljubljana, Slovenië.

Twee teams spelen hoofdtoernooi Myslowice
Brecht Piersma en Wies Bekhuis speelden afgelopen week hun tweede toernooi op de Beach Pro Tour. Nadat ze in Cervia op de zeventiende plek waren geëindigd, veroverde het duo in Leuven knap het brons. De beachvolleybalsters zijn in Polen als zevende geplaatst voor het hoofdtoernooi dat vrijdag van start gaat. Bij de mannen staan Mees Sengers en Dirk Boehlé als tiende op de entry list. In Myslowice spelen ze alweer hun vierde Future-toernooi: in Warschau eindigde het duo als negende, in Cervia en Giardini Naxos behaalden ze de vijfde plek.

Kwalificatie in Ljubljana
Deze week vindt ook een Future-toernooi plaats in Ljubljana. Daar neemt het gelegenheidsduo Thijs Nijeboer/Sam van der Loo deel aan de kwalificatie. Met hun vaste partners kwamen de twee beachvolleyballers al eerder in actie op de Beach Pro Tour. In Warschau eindigde Van der Loo met Quinten Groenewold op de vijfde plek, Nijeboer behaalde met zijn vaste partner Jannes van der Ham de zeventiende plek in Ios en Cirò Marina. Vandaag neemt Nijeboer/Van der Loo het in de eerste kwalificatieronde op tegen het Franse duo Altwies/Chouikh. Ook Danieke Prins en Meike van Essen nemen deel aan het kwalificatietoernooi in Slovenië. Om 10.00 uur staan zij in de eerste ronde tegenover Rantala/Muukka uit Finland.

Programma kwalificatie Ljubljana

Datum

Tijd

Teams

Do 28 juli

10.50 u

Rantala/Muukka (FIN) - Prins/Van Essen

Do 28 juli

13.20 u

Nijeboer, T./Van der Loo - Altwies/Chouikha (FRA)


Foto: CEV

Bekijk ook eens

Live

19.30 uur: Nederland - Duitsland (oefeninterland)

Kijk hier mee!

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×