Op zaterdag 17 februari spelen bijna 250 teams de halve finales van de Volleybaldirect Open (NOJK). De inzet: een plek in de finale op zaterdag 30 maart! Naast de teams die vanuit de voorronde een plek in halve finale hebben bemachtigd, komen ook de vrijgestelde teams in actie tijdens de halve finale. Doet jouw team mee aan het NOJK? Dan kun je finaleshirts winnen!

In onderstaand schema vind je de verdeling van de teams die gaan strijden voor een plekje in de finale. Van elke categorie zullen acht teams zich plaatsen voor de finaledag.

Halve finale

Regio

HS

DS

JA

MA

JB

MB

JC

MC

Totaal

Noord

4

13

3

9

3

8

6

8

54

Oost

5

12

5

11

7

14

8

15

77

West

1

9

9

10

7

9

10

11

66

Zuid

4

9

3

10

2

8

3

6

45

Totaal

14

43

20

40

19

39

27

40

242

Verschillende verenigingen zullen met meer dan zes teams deelnemen aan de halve finale. Sudosa-Desto is hofleverancier met acht teams. SV Dynamo, Dros-Alterno en Sliedrecht Sport hebben ieder nog zeven teams die gaan strijden voor een finaleplaats. Taurus en VV Utrecht leveren beide zes teams.

De Volleybaldirect Open halve finales vormen ook een mooie gelegenheid om talentvolle scheidsrechters ervaring op te laten doen. De zogenaamde Masterclass van het arbitragecorps zal de wedstrijden van de JA+ jeugd fluiten in Wijk bij Duurstede. Op nevobo.nl vind je een overzicht van de 24 sporthallen waar wordt gespeeld. De finales worden gespeeld op zaterdag 30 maart in 4 hallen in de regio Oost. Bekijk hier de indeling van de hallen en categorieën.

Doe jij mij aan het NOJK? Scoor gratis finaleshirts voor jouw team!

Dit jaar maak je als finalist kans op gratis finaleshirts voor het hele team, voorzien van het Volleybaldirect Open logo, het woord ‘Finalist’ en natuurlijk de trotse naam van jouw club!

Hoe maak je kans? Volg onderstaande stappen
:
Stap 1: Laat jullie teamspirit zien en maak een creatieve teamfoto tijdens de halve finale! Of jullie nu juichen, strategieën bespreken of gewoon plezier hebben, leg het vast en deel deze foto op Instagram.
Stap 2: Tag Volleybaldirect én VolleybalNL in jullie bericht.
Stap 3: Vertel in de caption waarom jullie team deze unieke finaleshirts verdient.

Deze winactie loopt tot en met 18 februari.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn