Beachvolleybal Team Nederland

Brouwer en Meeuwsen in kwartfinale Fort Lauderdale Major

Op de Fort Lauderdale Major, het eerste 5 sterren toernooi van het seizoen, zijn Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen goed bezig. De mannen van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) wonnen in de achtste finale met 2-0 van Rusland. Vanavond staan in de kwartfinale tegenover de thuisfavoriet: Dalhausser/Lucena.

De BTN-mannen speelden gisteren een zeer overtuigende tussenronde, ze versloegen daarin de Mexicanen Ontiveros en Virgen met duidelijke cijfers: 21-16 en 21-10. Met sterk serverend werk en weinig fouten in de side-out, bereikten ze op eenvoudige wijze de achtste finale.

Daarin stonden ze gisteravond tegenover de Russen Stoyanovskiy en Velichko. Het werd een spannende wedstrijd, de Russen gingen goed mee met het spel van Brouwer en Meeuwsen. Maar de BTN-mannen maakten het op de belangrijke momenten af, ze konden af en toe net een tempo hoger en dat maakte het verschil: 20-22 en 20-22.

In de kwartfinale staan de Nederlanders vanavond (19.15 uur Nederlandse tijd) tegenover de grote favoriet, het thuisspelende Amerikaanse duo Dalhausser/Lucena. Een interessante wedstrijd die hier live te volgen is.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×