Van zaterdag 27 tot en met maandag 29 mei organiseert Volleybalclub Atak’55 op het Dorpsplein in Waspik voor de tweede keer ATAK BEACH. Aan het grote beachtoernooi nemen honderden volwassenen en kinderen deel. Op zaterdagavond kunnen zij genieten van beachvolleybal op het allerhoogste niveau; wereldtoppers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen spelen dan een demonstratiewedstrijd op het Waspikse zand.

De zaterdag van ATAK BEACH staat in het teken van competitief volleybal. Er wordt gespeeld op alle niveaus, van divisie 2x2 tot en met 3e klasse 3x3. Inschrijven kan nog tot en met zondag 14 mei via www.atak55.nl of via de  facebookpagina van V.C. Atak’55.

Zaterdag start direct na afloop van de demonstratiewedstrijd de oergezellige Atak Beach-borrel. Met de voetjes in het zand kan onder het genot van een hapje, een drankje, zomerse klanken en de ondergaande zon worden nagenoten van een mooie beachdag! Dineren kan ook ter plaatse vanaf het einde van de middag. Op zondag is het de beurt aan de recreatieve volleyballers, ook voor beginners. Een uitgelezen mogelijkheid om met familie, collega’s en vrienden een gezellige dag te beleven en te genieten van een zomerse en exotische ambiance. Ook hier kun je je nog voor inschrijven. Maandag verzorgt Atak een beachclinic aan basisscholen uit de gemeente Waalwijk waar zo’n 350(!) kinderen aan deelnemen. Ook publiek is van harte welkom in Waspik van 27-29 mei.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn