Bij de heren stond deze week speelronde twee op het programma.
Hieronder kijk je de samenvattingen van de teams van onze landgenoten

Twan Wiltenburg ging met zijn Grupa Azoty Zaksa op bezoek in Ankara. In de wedstrijd tegen Ziraat Bank trof hij landgenoten Wouter ter Maat en Bennie Tuinstra aan de andere kant van het net. Na vijf sets stapten Wouter en Bennie als winnaar van het veld.

In de andere wedstrijd in poule A reisde Jasper Wijkstra met zijn Knack Roeselare naar Griekenland. In de wedstrijd tegen Olympiacos Piraeus werd door de Belgen gaan set afgestaan.

Na de stunt op Poolse bodem moest Michaël Parkinson en zijn teamgenoten van Tours deze week hun meerdere erkennen in regerend Italiaans landskampioen Trentino Itas.

In poule C nam Nimir het na de 1-3 overwinning bij Gas Sales Daiko Piacenza op tegen Berlin Recycling Volleys. De wedstrijd bleef spannend tot de laatste set, maar uiteindelijk gingen de meeste punten naar het Halkbank van Nimir.

In dezelfde poule ging Robbert Andringa met Piacenza op bezoek in Lissabon. Tegen SL Benfica werd de eerste Champions Leagueoverwinning van het seizoen veiliggesteld.'

In poule E stond het Greenyard Maaseik van Joris Berkhout na de 0-3 nederlaag tegen VK Lvi Praha deze week tegenover het Roemeense C.S. Arcada Galati. Maaseik nam de volle buit mee naar België.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn