De Nederlandse Volleybalbond heeft een flink aantal toernooien toegevoegd aan de kalender van het Junior Beach Circuit voor de maand juni. Schrijf je in!

Afgelopen zaterdag, 5 juni, was het zover: de jeugd kon eindelijk weer in competitieverband volleyballen waarmee ook het Junior Beach Circuit van start ging. De Nevobo organiseerde, samen met Beach Me Meppel, Beachsport Vereniging Werkendam, Beach Center Zutphen – Warnsveld en Irene Beach Bilthoven, de eerste toernooien van deze zomer.

“Eindelijk”, geeft competitieleider Junior Beach Circuit Henk Steeghs aan. “Het is goed om te zien dat er weer écht gebeachvolleybald mag worden in competitieverband. Tot waarschijnlijk 30 juni voor de jeugd en daarna hopen we ook alle andere leeftijdscategorieën te kunnen laten genieten van ons beachvolleybalaanbod. Ik kijk uit naar een zomer vol beachvolleybal voor iedereen!”

Kalender Junior Beach Circuit flink aangevuld
De kalender van het Junior Beach Circuit is flink aangevuld door de Nevobo. Ben jij erbij? Check hieronder het overzicht en schrijf je in!

Zaterdag 12 juni

 1. Irene Beach, Bilthoven
 2. REBO ERA Makelaars/Rebelle, Dieren
 3. Twente '05, Enschede
 4. Beach Volley Club Groningen (BVCG), Groningen
 5. Beach & Teach Hardenberg, Hardenberg
 6. Lemster Volleybal Club, Lemmer
 7. Beach Tilburg, Tilburg
 8. BVV Silicium, Zaandam
 9. Beach Center Zutphen - Warnsveld, Zutphen

Zondag 13 juni

Vooralsnog geen toernooien gepland.

Zaterdag 19 juni

 1. Alvoco, Alkmaar
 2. Asser Beach Club, Assen
 3. Webton Beach Center Twente, Borne
 4. ViP (Volleybal in Purmermend), Purmerend
 5. SV Dynamo Apeldoorn, Apeldoorn

Zondag 20 juni

 1. Drenthe Beach, Dwingeloo
 2. HORNERHOF/HHC, Horn
 3. Nuovo, Oosterbeek

Zaterdag 26 juni

 1. AETOS, Arnhem
 2. Beachsporten Emmen, Emmen
 3. Set Up, Meerlo
 4. ViP (Volleybal in Purmermend), Purmerend

Zondag 27 juni

 1. Beachvolley Eindhoven, Eindhoven

*Je kunt je inschrijven voor de categorieën onder 13, 15 en 17 jaar. Het Junior Beach Circuit onder 19 jaar wordt na de volgende ronde met versoepelingen georganiseerd. Ben je 17 jaar of word je dit kalenderjaar 17? Dan zul je tot eind juni moeten wachten, want dan verwacht de Nevobo meer ruimte voor alle leeftijdscategorieën.

Kalender wordt continue geüpdatet!
Uiteraard is bovenstaande nog niet alles. De komende tijd voegt de Nevobo, samen met de lokale (beach)volleybalverenigingen, nog meer toernooien toe aan de kalender van het Junior Beach Circuit! Houd de Toernooifinder goed in de gaten voor het actuele overzicht.

Inschrijven Junior Beach Circuit
Bel snel je beachmaatje en schrijf je in! Let wel op, want de inschrijving voor het Junior Beach Circuit sluit iedere woensdag om 12.00 uur voor aanvang van het toernooiweekend.

Benodigd: Mijn Volleybal-account
Om je in te kunnen schrijven, heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Heb je nog geen account? Maak er dan snel één aan! Dit geldt ook voor je beachmaatje! Ben jij je gegevens vergeten? Maak dan gebruik van de inloghulp.

België - deelname beachvolleybal Nederland
Gezien het reisadvies van het Ministerie is het op dit moment helaas nog niet toegestaan voor Belgische spelers(sters) om deel te nemen aan beachtoernooien in Nederland.

Vanaf eind juni waarschijnlijk meer mogelijkheden!
Vooralsnog biedt de Nevobo toernooien aan voor jeugd in de categorieën onder 13, 15 en 17 jaar. Echter wordt er naar verwachting de maximumleeftijd voor het spelen van wedstrijden in competitieverband losgelaten per eind juni. Dit houdt in dat er vanaf die datum ook toernooien worden georganiseerd voor het Summer Beach Volleyball Circuit, de categorie onder 19 jaar van het Junior Beach Circuit en de Nationale Beach Competitie, derde divisie- tot Topdivisieniveau.

Houd hiervoor de berichtgeving op www.volleybal.nl en in de Mijn Volleybal-app in de gaten.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×