De ticketverkoop voor de Volleyball Nations League in Rotterdam Ahoy is begonnen! Kom jij de Lange Mannen aanmoedigen? Scoor snel je tickets!

16 topwedstrijden in Rotterdam
Van 20 t/m 25 juni zijn er in Rotterdam Ahoy 16 wedstrijden van topniveau. De Lange Mannen nemen het op tegen China, Polen, Iran & Servië. Daarnaast staan er een aantal spectaculaire clashes op het programma, met onder andere een herhaling van de WK-finale: Polen – Italië. Bekijk het complete programma hier.

Speciale acties
In de ticketshop vind je niet alleen reguliere tickets, maar ook drie speciale acties:

Front Row
Wil jij boven op de actie in Rotterdam zitten? Dan zijn de Front Row-tickets wat voor jou. Vanaf de voorste rij heb je perfect uitzicht op onder andere de geweldige sprongservice van Nimir.

Clubactie: 25% korting
De openingsdag van de VNL staat in het teken van clubs. Voor de wedstrijden op deze dag is er daarom een speciale actie: koop 6 kaarten en krijg 25% korting! De ideale kans om samen met jouw teamgenoten van een avondje topvolleybal te komen genieten.

Skyboxen
Met een mooi uitzicht op het veld is dit de ideale plek voor jou en je vrienden/familie! De skyboxen zijn voor maximaal 15 personen. Per sessie is er een gelimiteerd aantal skyboxen beschikbaar in Rotterdam Ahoy.

Wees er snel bij!
Iedereen die zich had aangemeld voor de pre-registratie heeft al een kans gehad om tickets te kopen, dus een deel van de kaarten is al vergeven. Ga daarom snel naar de link hieronder en verzeker jezelf van een plekje bij één of meerdere wedstrijden.

Meer informatie over de prijzen, sessies en kaarten? Klik dan hier!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn