Vanaf vandaag wordt er twee keer per week extra getraind door een selectie van Nederlandse spelverdelers op Papendal. De Nevobo gaat specifiek investeren in het opleiden van spelverdelers voor het nationaal mannenteam. Deze masterclass trainingen staan onder leiding van voormalig topspelverdelers Arnold van Ree en Avital Selinger, die beiden deel uitmaken van de coachpool op Papendal.

Spelverdelerstraining 2
Spelverdelerstraining 1

Beelden van de eerste masterclass spelverdeling (donderdag 10 december)

De masterclass spelverdeling is bedoeld voor alle Nederlandse spelverdelers die mogelijk in aanmerking komen voor het nationaal team of daar al onderdeel van uitmaken. Door de extra positie specifieke trainingen, onder begeleiding van de voormalig internationals Van Ree en Selinger, kunnen de deelnemende spelers sneller groeien naar het niveau dat vereist is in de internationale top.

De spelverdelerstrainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagochtend op Papendal. Vandaag vond de eerste editie plaats. De voorlopige groep deelnemers bestaat uit: Freek de Weijer en Joris Berkhout (Draisma Dynamo), Sil Meijs en Tieme de Jong (Talentteam Papendal) en Markus Held (Active Living Orion). Ook spelverdelers van het Nederlands team die (tijdelijk) zonder club zitten kunnen aansluiten bij de trainingsgroep.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×