Olaf Ratterman wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Advisie/SSS. De 44-jarige Arnhemmer was de afgelopen twee seizoenen al als assistent-trainer actief bij de Barneveldse volleybalclub, die uitkomt in de Eredivisie. Dat liet Advisie/SSS vandaag weten in een bericht op haar Facebook-pagina.

Ratterman, die geboren en getogen is in Barneveld, speelde zelf als jeugdspeler bij SSS. Als jonge trainer had hij enige tijd het tweede mannenteam van de club onder zijn hoede. Vervolgens werkte hij achtereenvolgens bij AVV Keistad, Arvevo en Flamingo's.

Bijna twee jaar geleden keerde Ratterman terug op 'het oude nest' als assistent-trainer. Dit seizoen werkte Ratterman samen met hoofdtrainer Ivo Martinovic, die gaat vertrekken bij Advisie/SSS. Na afgelopen zondag weten de Barnevelders dankzij een 3-2 overwinning op VoCASA definitief dat ze komend seizoen weer op het hoogste niveau uitkomen.

Carl Koetsier, bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Barneveld, licht de benoeming toe. "Olaf heeft zich de afgelopen jaren uitstekend ontwikkeld en laten zien dat hij niet alleen op volleybalgebied, maar ook in organisatorisch opzicht veel in zijn mars heeft. Bovendien is het mooi dat komend seizoen iemand voor de groep staat die de hele vereniging en de regio goed kent. Dit omdat we er ook naar streven dat talenten via de jeugd en het tweede herenteam van SSS doorgroeien naar de hoofdmacht."

Olaf Ratterman
Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn