Nu Sportcampus Zuiderpark gereed is, start volleybalvereniging Sovicos per september met zaal- en indoor beachvolleybal binnen de Haagse toplocatie. Hiermee is Sovicos de eerste volleybalvereniging in Nederland die deze twee disciplines onder één dak aanbiedt.

Op maandagavonden zullen zij de aangewezen ruimte in de Sportcampus gebruiken om indoor volleybal aan te bieden, op dinsdagavond hebben zij beschikking over het hele beachcourt. Dit is een flinke uitbreiding wat betreft speelruimte, waardoor het mogelijk is om meerdere teams te laten ballen.

Met de aanwezige partners HALO en ROC Mondriaan heeft Sovicos, naast de ambitie om studie en sport te verbinden, ook als doel studenten die actief willen volleyballen, onderdeel van de club te laten zijn. In augustus organiseert de Haagse vereniging twee instuifavonden waarbij geïnteresseerden vrijblijvend binnen kunnen lopen voor een proeftraining. Dus ben woon je in (de omgeving van) Den Haag en lijkt het je leuk om te komen (beach)volleyballen? Meld je aan op Sovicos.nl!

Niet alleen bij Sovicos kan er worden gebeachvolleybald; het aanbod in Den Haag groeit jaarlijks. Zo kun je op het strand naast het Beach Stadium terecht bij de Beachvolleybalschool, bij Houtrust Beach bieden Kalinko en BVV Beachlife hun beachactiviteiten aan, op BeaBeach spelen leden van vv Haaglanden, maar ook bedrijven en zijn er diverse overige beachlocaties. Ook bij Beachvolleybalacademy Den Haag kun je terecht om te beachen. Genoeg plekken dus in het Haagse om je  (beach)volleyballend uit te leven!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn