ARBO Rotterdam/FAST, Booleans/VV Utrecht, Friso Sneek en Sliedrecht Sport zijn de halve finalisten van de Nationale Beker Dames. De halve finales worden over twee wedstrijden gespeeld: een uit- en een thuisduel. Deze week worden de eerste wedstrijden afgewerkt, volgende week staan de beslissende duels op het programma. Welke twee teams bemachtigen de felbegeerde tickets voor de finale?

ARBO Rotterdam/FAST - Sliedrecht Sport
Dinsdagavond wordt de eerste halve finale in de Activiahal in Sint Anthonis gespeeld, waar ARBO Rotterdam/FAST het opneemt tegen Sliedrecht Sport. Nadat Eurosped zich terugtrok uit de competitie plaatste FAST zich direct voor de kwartfinale, waarin de ploeg nipt won van Topdivisionist Veracles (2-3). Het was pas de tweede overwinning van het seizoen voor FAST, dat momenteel met nul punten onderaan de B-poule staat. Sliedrecht Sport is dan ook de absolute favoriet voor de overwinning. De regerend landskampioen staat vierde in de A-poule en won beide duels in de reguliere competitie. Wel dwong FAST Sliedrecht in het laatste duel tot een vijfsetter. De finaleplek wordt op dinsdag 21 maart vergeven: dan wordt de tweede halve finale in Sliedrecht gespeeld.

Booleans/VV Utrecht - Friso Sneek
Op donderdagavond staat de eerste halve finale tussen Booleans/VV Utrecht en Friso Sneek op het programma. Anderhalve week geleden stonden de twee teams nog tegenover elkaar in de A-poule. Een duel dat uiteindelijk in vijf sets beslist werd in het voordeel van Sneek. Twee maanden eerder wist de Friese ploeg zelfs met 3-0 te winnen van huidige koploper in de Eredivisie. Wie pakt donderdagavond de eerste overwinning in de halve finale? De return wordt op woensdag 22 maart in Sneek gespeeld.

Programma

Datum

Tijd

Teams

Dinsdag 14 maart

20.00 u

ARBO Rotterdam/FAST - Sliedrecht Sport

Donderdag 16 maart

19.30 u

Booleans/VV Utrecht - Friso Sneek

Dinsdag 21 maart

20.00 u

Sliedrecht Sport - ARBO Rotterdam/FAST

Woensdag 22 maart

20.00 u

Friso Sneek - Booleans/VV Utrecht


Livestreams
Kijk live naar alle halve finales op volleybal.nl/livestreams!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×