Op dinsdag 12 september wordt de BetCity Eredivisie Mannen groots afgetrapt! De Skybox Arena in Rotterdam staat de gehele avond in het teken van de Eredivisie, met o.a. de Rotterdam Rumble en King of the Court.

Feestelijke start van het seizoen, begin van een traditie
De Eredivisieclubs zetten samen de schouders onder dit nieuwe initiatief om zo jaarlijks het seizoen groots te beginnen. Een mooie kans voor fans om de teams aan het werk te zien, nieuwe spelers te ontmoeten en vooruit te blikken op het nieuwe volleybaljaar. Met de ‘Rotterdam Rumble’ is er direct een spannende wedstrijd om de eer van de Rotterdamse regio en de King of the Court Challenge biedt de kans om in een spectaculaire omgeving de Eredivisieteams aan het werk te zien!

Spektakel in de Skybox Arena
De avond begint met de 'Rotterdam Rumble': om 19.00u nemen Scherp in Packaging ZVH en Sliedrecht Sport het tegen elkaar op. Om 20.30u sluiten vervolgens de andere Eredivisie-teams aan voor de King of the Court Challenge. Dit alles vindt plaats in de Skybox Arena op het Henegouwerplein in Rotterdam, afgelopen week het decor van de BetCity Queen & King of the Court The Royal Championships.

Kom naar Rotterdam of kijk mee via de livestream!
De toegang tot de wedstrijden is gratis. Kom jij jouw favoriete team voor het eerst dit seizoen bewonderen? Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar Rotterdam te komen, is alles live te volgen via deze link.

Foto: Fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn