De voorlopige selecties voor de Olaf Ratterman Classic zijn bekend. De traditionele afsluiting van het Eredivisieseizoen wordt dinsdagavond 2 mei in Barneveld gespeeld.

De Olaf Ratterman Classic is een eerbetoon aan de toenmalige coach van SSS Barneveld, die in januari 2021 plots overleed, en geldt als traditionele afsluiting van het Eredivisie-seizoen. De wedstrijd wordt gespeeld tussen een team bestaande uit spelers die wedstrijden voor nationale selecties hebben gespeeld en een team met topspelers uit de Eredivisie. Het is de derde keer dat de Olaf Ratterman Classic georganiseerd wordt.

All Stars:

Libero: Edvin Swärd, Jeffrey Klok. Spelverdeler: Markus Held, Joris Berkhout. Passer/loper: Ryan Poole, Tom Koops, Thomas van Bladel, Youri Ebbelaar. Diagonaal: Samuli Kaislasalo, Johan Gruvaeus. Midden: Jannes Van Der Ham, Jochem Bloem, Siebe Korenblek

Team internationals:

Libero: Mats Bleeker, Niels Lipke. Spelverdeler: Gijs van Solkema, Sil Meijs, Tieme de Jong. Passer/loper: Maarten van Garderen, Guus Boer, Yannick Bak, Ricardo Hoffman, Jasper Wijkstra. Diagonaal: Stijn van Tilburg, Daan Streutker, Martijn Brilhuis. Midden: Robin Boekhoudt, Jaro Herinx, Beau Wortelboer

Selecties onder voorbehoud

De selecties zijn onder voorbehoud. De Olaf Ratterman Classic wordt twee dagen na de laatste wedstrijd in de play-offs om de landstitel, gewonnen door Draisma Dynamo, gespeeld. De locatie is Sportcentrum De Meerwaarde in Barneveld.

Tickets zijn via deze website te verkrijgen

Foto: Foto: Ronald Hoogendoorn

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn