Zaterdagmiddag wordt de laatste kwartfinale van de Nationale Beker Dames gespeeld. Om 15.30 uur staan Sliedrecht Sport en Apollo 8 tegenover elkaar. Wie bemachtigt de laatste plek in de halve finale?

Begin van de maand wisten ARBO Rotterdam/FAST, Friso Sneek en Booleans/VV Utrecht al een plek te veroveren in de halve finale van de Nationale Beker door de drie overgebleven teams uit de Topdivisie uit te schakelen. De op papier spannendste kwartfinale liet vanwege het Europese succes van Sliedrecht Sport even op zich wachten. Zaterdagmiddag vindt het duel plaats in De Basis, waar Sliedrecht het opneemt tegen Apollo 8. Om 15.30 uur klinkt het eerste fluitsignaal.

In de reguliere competitie won Sliedrecht het uitduel met 0-3, waarna een maand later in eigen huis met 3-1 gewonnen werd. Apollo wist wel meer punten achter hun naam te schrijven gedurende de competitie: de Bornse ploeg plaatste zich als tweede voor de A-poule, terwijl Sliedrecht op de vierde plek eindigde. De winnaar van dit duel treft in de halve finale ARBO Rotterdam/FAST. De wedstrijd is live te volgen via volleybal.nl/livestreams.