Op zondag werden er twee wedstrijden in de Eredivisie gespeeld. Sliedrecht Sport houdt de koppositie in handen dankzij een overtuigende overwinning op ARBO Rotterdam/FAST. Bij de heren won Numidia VC Limax in drie sets van Prima Donna Kaas Huizen.

Dames
Apollo 8 heroverde gisteravond de koppositie bij de vrouwen, maar werd zondagmiddag alweer ingehaald door Sliedrecht Sport. In Gennep won de regerend landskampioen met overtuigende cijfers van ARBO Rotterdam/FAST (17-25, 17-25 en 19-25). Met 14 punten uit 6 wedstrijden voert Sliedrecht de ranglijst aan, op de voet gevolgd door Apollo 8 met 13 punten. De derde en vierde plek zijn voor Draisma Dynamo en Booleans/VV Utrecht: beide teams hebben 11 punten uit 5 wedstrijden. FAST blijft onderaan de ranglijst bungelen met nul punten uit zes wedstrijden. Bekijk hier de complete ranglijst van de Eredivisie Dames.

Uitslag

ARBO Rotterdam/FAST - Sliedrecht Sport 0-3 (17-25, 17-25, 19-25)

Heren
In Sint Odiliënberg boekte Numidia VC Limax hun zesde overwinning van het seizoen. Met een sterke blokkering (14 killblocks) en veel druk vanaf de servicelijn (7 aces) won de Limburgse ploeg in drie sets (25-16, 25-18, 25-21) van Prima Donna Kaas Huizen. Numidia blijft dankzij deze overwinning in de top van de Eredivisie. Na acht speelrondes hebben de Limburgers 19 punten, evenveel als Simplex SSS en twee minder dan koploper Draisma Dynamo. Bekijk hier de complete ranglijst van de Eredivisie Heren.

Uitslag

Numidia VC Limax - Prima Donna Kaas Huizen 3-0 (25-16, 25-18, 25-21)

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×