De volleybalsters van Sliedrecht Sport spelen vanavond de thuiswedstrijd in de kwartfinale van de Challenge Cup. In Sporthal de Basis staat de equipe van Elroy Bezemer tegenover de Italiaanse topploeg Reale Mutua Fenera Chieri ‘76. De wedstrijd begint om 19.30 uur, een week later is de return in Turijn.

Sliedrecht Sport wist door te dringen tot de laatste acht van de Europese Challenge Cup door in de achtste finale de Deense ploeg Holte IF uit te schakelen. In Kopenhagen zegevierde Sliedrecht met 0-3, een week later werd thuis met 3-1 gewonnen. Sliedrecht staat voor de tweede keer in de clubgeschiedenis de kwartfinale van de Challenge Cup. In seizoen 2013-2014 strandde de ploeg in de kwartfinale, waar ze uitgeschakeld werden door Zarechie Odintsovo uit Rusland.

In Reale Mutua Fenera Chieri ‘76 treft Sliedrecht een tegenstander van formaat. De ploeg won eerder dit seizoen de WEVZA Cup en staat momenteel op de vijfde plek in de Italiaanse Serie A1. In de Challenge Cup liet Chieri ‘76 tot nu toe Ok Gacko uit Bosnië en Herzegovina, Legionovia S.A. uit Polen en het Griekse Panathinaikos (de ploeg van Maret Grothues) achter zich.

Tickets & livestream
De wedstrijd begint om 19.30 uur in De Basis. Kaarten voor het duel zijn hier verkrijgbaar. De wedstrijd is ook live te volgen op het YouTube-kanaal van Sliedrecht.

Bekijk ook eens

Live

Wie blijft er in de race voor de Nationale Beker?

Kijk hier mee!

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×