De vrouwen van Sliedrecht Sport hebben zaterdagavond hun eerste prijs van het seizoen 2021-2022 veroverd. Het team van coach Vera Koenen, de regerend landskampioen, versloeg in de Supercup bekerwinnaar Apollo 8 met 3-0. Sliedrecht Sport won vanavond haar vijfde Supercup op rij, en de zesde in totaal.

Coach Vera Koenen van thuisploeg Sliedrecht Sport startte met Rochelle Wopereis (spelverdeler), Vera Mulder (diagonaal), Christie Wolt en Jolijn de Haan (passer/lopers), Carlijn Jans en Denise de Kant (middens) en Emma Rekar (libero).

Het coachduo van Apollo 8, de broers Thijs en Bart Oosting, begon met: Fleur Meinders (spelverdeler), Tess de Vries (diagonaal), Juliët Huisman en Rianne Vos (passer/lopers), Marije ten Brinke en Carlijn Koebrugge (middens) en Florien Reesink (libero).

In de eerste set had het bezoekende Apollo 8 lang het initiatief, maar boven de twintig punten stelde Sliedrecht Sport orde op zaken: 25-22.

Ook in de tweede set waren de verschillen niet groot, maar trok thuisploeg Sliedrecht aan het langste eind: 25-21.

In set drie was de weerstand van Apollo 8 gebroken. Sliedrecht walste over de bezoekers heen, en sloot de wedstrijd af in stijl: 25-15.

Nieuwkomer Vera Mulder van Sliedrecht Sport werd vanavond topscorer met 16 punten.

Volgend weekend beginnen beide teams aan de competitie. Sliedrecht Sport opent haar seizoen op zaterdag met een thuiswedstrijd tegen VC Sneek. Apollo 8 komt zondag thuis in actie tegen regiogenoot Eurosped.

Uitslag Supercup Vrouwen 2021:

Sliedrecht Sport – Apollo 8 3-0 (25-22, 25-21, 25-15)

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×