Met het maximum van acht teams traden Sudosa-Desto uit Assen, Rabobank Orion uit Doetinchem en SV Dynamo uit Apeldoorn gisteren aan bij de halve finales van de Volleybaldirect Open. Nadat alle wedstrijden waren gespeeld, bleek de Assense club deze tussenronde als grootste winnaar uit de strijd te zijn gekomen; zes teams van Sudosa-Desto doen nog mee om één van de acht nationale titels die tijdens de finales op zaterdag 11 april worden verdeeld. Ook Sliedrecht Sport en Dros-Alterno zijn met ieder vijf finalisten goed vertegenwoordigd in die eindronde. Van Dynamo en Orion overleefden de helft van hun acht halve finalisten de tussenronde.

20200215 Sliedrecht Sport Meisjes Finale Vdo Foto Sliedrecht Sport

64 Finalisten
Van de 222 teams die gisteren, verdeeld over 16 sporthallen, ten strijde trokken, bleven er uiteindelijk 64 finalisten over; acht in iedere categorie. De teams vertegenwoordigen samen 32 clubs. Klik hier voor het overzicht van alle finalisten.

Finales op 11 april in regio Zuid
Op zaterdag 11 april worden de nationale titels in regio Zuid verdeeld. De oudste categorie, de A-jeugd, speelt dan haar finalewedstrijden in de thuishaven van Peelpush, sporthal de Körref in Meijel. Volley Tilburg host de finales van de B-jeugd in Topsporthal T-Kwadraat in Tilburg. De C-finalisten reizen af naar de thuishal van VC Bravo, de Wedert in Valkenswaard en de jongste categorie, CMV, is te gast bij VC Olympia in Panningen.

Wie begin april wil komen kijken naar de 64 beste jeugdteams van Nederland, is welkom in het zuiden des lands: de toegang in de vier finalehallen is gratis. Alle praktische informatie, waaronder de finaleprogramma’s, vind je binnenkort op Nevobo.nl

foto's: De C-meisjes van VC Dynamo en Sliedrecht Sport staan zaterdag 11 april in de finaleronde van de Volleybaldirect Open

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn