Meisjes A1 van V.V. Lutheria speelt al vanaf de C jeugd samen. V.V. Lutheria bestaat nu al ruim 40 jaar en wordt omschreven als “een gezellige dorpsclub waar we er met elkaar altijd iets leuks van maken”. De meiden stellen zich aan je voor:

Lutheria Ma1

V.l.n.r: Sigfried Martina – Fleur Benneker – Femke Oude Egbrink– Anne Jansink – Femke Poorthuis – Iris Ter Brake – Maartje Visschedijk – Marente Oddo – Janneke Visschedijk – Carmen Reinink – Wies Haarman – Aafke Blokhuis

Wij, Meisjes A1 van V.V. Lutheria, spelen al vanaf de C jeugd samen in één team. Doordat we al zo lang samen spelen hebben wij een hele goede onderlinge band opgebouwd! Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en dat zorgde de afgelopen jaren voor veel successen! In één van onze eerste jaren samen zijn we kampioen geworden in de eerste klasse C. Ook zijn we in 2014 in de B kampioen geworden in de hoofdklasse! Afgelopen jaar zijn we in de eerste helft van het seizoen 3e geworden in de hoofdklasse A. Dit betekende dat we in de tweede helft van het seizoen naar de topklasse mochten. Hier zijn we als 5e geëindigd. Aankomend seizoen zijn we gekwalificeerd voor de hoofdklasse A. 

Naast de regionale competitie hebben we afgelopen seizoen ook meegedaan aan de bekercompetitie. Hier zijn we tot de halve finales te gekomen. Volgend jaar hopen we natuurlijk nog verder te komen! 

Heeeeeeeehoei!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn