Deze week was er veel te vieren! Zo geniet Robin de Kruijf weer van een prijs en wonnen Nederlanders een gouden bal. Veel leesplezier!

Do not try this at home!
Hebben jullie dit ontzettend gave filmpje al gezien? Het Noorse duo Mol en Sørum stonden boven op een berg te volleyballen. Gelukkig staan ze nu weer veilig op Nederlandse bodem en spelen ze deze week King of the Court in Utrecht!

10@10 Challenge
Wil jij als juf of meester voor jouw basisschoolklas een sportclinic winnen van Celeste Plak? Doe dan mee met de 10@10 challenge tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek. Beweeg samen met topsporters om 10 uur, 10 minuten lang. Meer info? Kijk hieronder!

Een echte Gouden Bal!
King of the Court is in volle gang! Verschillende teams van over de hele wereld strijden om de kroon. Keizer en Meppelink zijn gisteren in actie gekomen en zijn de eerste Nederlanders die een gouden bal hebben ontvangen! Vandaag spelen de dames weer, kijk live mee via Ziggosport of livestream van King of the Court.

Robin’s ‘afterparty’
Robin de Kruijf won afgelopen weekend samen met haar team de Supercup van Italië. Dit is de eerste prijs van dit seizoen en dat moet natuurlijk in stijl gevierd worden. Bekijk hieronder de beelden van de afterparty!

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×