Happy Friday! Ook deze vrijdag hebben we weer een aantal leuke posts van de afgelopen week voor jullie op een rijtje gezet. We blikken terug op King of the Court én kijken vooruit naar het WK van 2022. Enjoy!

Let’s Go Orange!
Nog twee jaar te gaan en dan start het WK voor de Volleybaldames! Het wordt een speciaal toernooi aangezien Oranje in ons eigen land om de wereldtitel mag strijden! Kan jij ook niet wachten?!

Queens Van Driel/Van Driel
Even een heerlijke throwback naar King of the Court, want wat hebben de zusjes Van Driel hier hard gestreden! De dames wisten via de play-off een plek terug te winnen in het toernooi, waarna ze een geweldige comeback maakten. 💪

Save of the Century
Nimir Abdel-Aziz kon vorige week zijn geluk niet op, omdat hij na zes maanden weer op het veld stond. Ditmaal laat hij ons zien waarom wij zo blij zijn dat Nimir weer op het veld staat! Doe jij hem dit na?

Monster block
Wanneer blokkeren met 2 handen overrated is… We mogen vaak genieten van geweldige monster blocks, maar dit is toch wel next level!

Volleyball Paradise
Hoewel we ons dit nu niet zo goed kunnen voorstellen, mogen we natuurlijk wel blijven dromen. En laten we eerlijk zijn: dit is toch wel een paradijsje voor ons als volleyball(st)ers!

Positie switch van Laura
Waar we Maret Grothues een paar weken geleden een prachtige set zagen geven, konden we deze week genieten van een aanvallende Laura Dijkema. Misschien kunnen de dames toch een keer van positie wisselen? 🧐

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×