Het is weer weekend! En niet zomaar een weekend: het is Paasweekend. Hierdoor heb je vast al wat plannen in je agenda staan, maar voor het lezen van de Volleybytes is altijd genoeg tijd! Met deze week onder andere het NK Beach Indoor, grappige video's en een moment waar we lang op hebben gewacht!

Een kwestie van tijd!
Afgelopen weekend was het EK Kwalificatietoernooi voor jongens onder de 20 jaar en meisjes onder de 19 jaar. De jongens van Jong Oranje zijn afgereisd naar Bulgarije om het daar tegen het thuisland Bulgarije, Estland en Denemarken op te nemen. De Volleybalmeiden zijn afgereisd naar Italië en namen het op tegen Duitsland en het thuisland. Beide teams wisten (nog) geen ticket te bemachtigen, maar niet getreurd: ze krijgen een herkansing!

Spannend! ⏰
Het komt steeds dichterbij: het WK van de Volleybaldames in Nederland. Deze week is het speelschema gepubliceerd, bij welke wedstrijden kom jij de Volleybaldames aanmoedigen?

Having fun...
Eline Timmerman is altijd in voor een beetje gekkigheid zo te zien! Samen met haar teamgenoten heeft ze in ieder geval genoeg plezier!

Time to say goodbye
Paul van der Ven en Marnix Elbers nemen na vele jaren afscheid van Sliedrecht Sport. In de laatste week trainen is het tijd voor wat leuke spelletjes, zoals Spikeball! Heb je nog inspiratie nodig voor goede trainingsideeën? Bekijk dan de video en probeer het samen met je team uit!

Terug naar Nederland! 🇳🇱
Het seizoen voor Oranje komt er weer bijna aan! Bekijk hier alvast de compilatie van een aantal mooie momenten van Nimir bij de Lange Mannen, kan jij ook niet meer wachten? 🔥

Funny moments!
Volleyballers hebben mooie momenten, mindere momenten en grappige momenten. Dit moment van Robin de Kruijf behoort zeker weten tot een van de grappige momenten. Wie kan vertellen wat hier is gebeurd?😂

And the winner is...
Vorig weekend werd het NK Beach Indoor in Aalsmeer gespeeld. Het was een zinderende strijd tussen Nederlandse beachvolleyballers. De winnaars van het toernooi waren bij de dames het jonge duo Sonneville/De Jong en bij de heren Sengers/Boehlé. Van harte gefeliciteerd kampioenen!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×