De temperaturen deze zomer zijn nog niet optimaal, maar qua volleybal is het genieten! Vorige week het EK Beach in Wenen, nu het EK Dames/NK Beach en volgende week King of the Court in Utrecht. Lees snel verder en ontdek alle ins en outs van de afgelopen week!

Goed bezig!
Kerkrade is fan van beachvolleybal! VC Furos is druk bezig met het organiseren van gave activiteiten, zo wordt er zondag 5 september een leuke clinic gehouden. Inschrijven maar! (als je niet in de buurt woont: wat is er nu leuker dan een weekendje Limburg?)

Van kniebeschermers naar blote voeten
Dit weekend staat King of the Court in Hamburg op het programma! Er doen in totaal 8 Nederlanders mee, waaronder Stijn van Tilburg! De speler van de Lange Mannen bereidt zich zo op een mooie manier voor op het nieuwe clubseizoen. De wedstrijden in Hamburg zijn te volgen via een livestream, klik hier!

Volgende week komen de teams naar Utrecht! Ben jij erbij op het Jaarbeursplein? Check deze pagina voor meer informatie en tickets!

Let's go to the beach!
Nog geen plannen voor dit weekend? Wij weten wel iets! Komende dagen wordt het NK Beach in Scheveningen gespeeld. Een mooie kans om de zilveren medaille-winnaars van het EK te zien! Koop snel hier je tickets & tot dan!

Ballenmeisje -> basisspeelster
Elles Dambrink speelde gisteren haar eerste wedstrijd op het EK. Dat ze zich snel ontwikkeld heeft, wisten we al, maar de foto in dit artikel van de NOS bewijst het nog maar een keer! In 2015 was de diagonaalspeelster nog ballenmeisje op het EK in Nederland, hoe schattig!

Groot, groter, grootst
Pfoe, het valt zo te zien niet mee om een volleyballer in Japan te zijn! Of is deze Russische speler toch gewoon te lang? Hopelijk heeft Celeste Plak komend seizoen iets andere ervaringen… 😉

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×