De eerste trainingen zijn begonnen en de competitie begint ook bijna. Met veel leuke challenges gaan veel teams met veel motivatie het seizoen in! Daarnaast zijn de Volleybaldames heel dichtbij een ticket naar Parijs. Kortom: genoeg redenen om verder te lezen!

Doen, durf of de waarheid?
Doen, durf of de waarheid wie kent het niet? De Nederlandse Loterij heeft een mooie variant gemaakt, die Elles Dambrink en Nova Marring in deze video mochten uitproberen. 😂

Wat. Een. Spanning.
Vandaag speelden Volleybaldames tegen China, dit was een spannende wedstrijd! Met een 3-2 overwinning op zak spelen ze morgen tegen Servië.

Daag je libero uit!
Probeer deze challenge ook met jullie libero’s! Super handig om hun reactie vermogen te testen. 😉

Ready for Mexico!
Voorbereidingen op het WK? Check! De spelers van BTN zijn afgelopen week in Oostenrijk geweest om zich voor te bereiden op het Wereldkampioenschap in Mexico. Houd het programma in de gaten, want 6 oktober gaat het beginnen!

Bijna weekend!
Hoe je in het weekend ‘hoi’ zegt tegen je grote en kleine vrienden. 😂

Begin het seizoen goed
Het seizoen gaat bijna beginnen, zijn jullie wedstrijdoutfits al klaar? Dit is een leuke video om te doen met je hele team!

En de titel gaat naar…

De Poolse volleyballers zijn deze week Europees kampioen geworden! Ze hebben met 3-0 gewonnen van titelhouder Italië.

Teamweekend in Porto

Apollo 8 gaan dit weekend naar Porto! Ditmaal niet voor de Challenge Cup, maar voor hun jaarlijkse teamweekend. Houd hun socials goed in de gaten om alle duels bij te houden.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn