De tweede kwalificaties van de heren werden gespeeld op de tweede dag van het DELA Beach Open. Wie zijn er door naar de maindraw?

De Italiaanse Andreatta, T./Abbiati wonnen met 2-1  van de Turkse Urlu/Sekerci. De Italianen plaatsen zich voor het hoofdtoernooi en spelen morgen om 09.20 tegen de Braziliaanse Ricardo/Alvaro Filho.

De Duitse Stadie/Becker wonnen met 1-2 van Kazdailis/Rumsevicius uit Litouwen. Morgen nemen de Duitsers het om 10.10 op tegen Kantor/Losiak uit Polen.

Aye/Gauthier-Rat uit Frankrijk wisten met 2-0 te winnen van het Iranese team Raoufi R./A. Mirzaali. Morgen nemen de Fransen het op tegen de Braziliaanse Pedro Solberg/Bruno Schmidt om 08.30. 

Juchnevic/Vasiljev uit Litouwen wonnen hun kwalificatie van het Engelse duo Gregory/Batrane met 0-2. Om 12.40 wacht voor de mannen uit Litouwen de clash met onze eigen Brouwer/Meeuwsen.

De Oostenrijkse Winter/Hörl wonnen met 2-0 van de Zwitserse Metral/Haussener. Morgen wacht voor de Oostenrijkers een Duitse tegenstander, Thole, J./Wickler om 08.30.

De Letten Gabdullins/Samoilovs, M. wisten hun Franse tegenstander Krou/Rowlandson te verslaan met 2-0. Morgen wacht de broederstrijd, want dan nemen de Letten het op tegen Samoilovs/Smedins.   

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn