Welke herenteams zijn er door naar de maindraw op het DELA Beach Open?

Welke herenteams zijn er door naar de maindraw op het DELA Beach Open?

De tweede kwalificaties van de heren werden gespeeld op de tweede dag van het DELA Beach Open. Wie zijn er door naar de maindraw?

De Italiaanse Andreatta, T./Abbiati wonnen met 2-1  van de Turkse Urlu/Sekerci. De Italianen plaatsen zich voor het hoofdtoernooi en spelen morgen om 09.20 tegen de Braziliaanse Ricardo/Alvaro Filho.

De Duitse Stadie/Becker wonnen met 1-2 van Kazdailis/Rumsevicius uit Litouwen. Morgen nemen de Duitsers het om 10.10 op tegen Kantor/Losiak uit Polen.

Aye/Gauthier-Rat uit Frankrijk wisten met 2-0 te winnen van het Iranese team Raoufi R./A. Mirzaali. Morgen nemen de Fransen het op tegen de Braziliaanse Pedro Solberg/Bruno Schmidt om 08.30. 

Juchnevic/Vasiljev uit Litouwen wonnen hun kwalificatie van het Engelse duo Gregory/Batrane met 0-2. Om 12.40 wacht voor de mannen uit Litouwen de clash met onze eigen Brouwer/Meeuwsen.

De Oostenrijkse Winter/Hörl wonnen met 2-0 van de Zwitserse Metral/Haussener. Morgen wacht voor de Oostenrijkers een Duitse tegenstander, Thole, J./Wickler om 08.30.

De Letten Gabdullins/Samoilovs, M. wisten hun Franse tegenstander Krou/Rowlandson te verslaan met 2-0. Morgen wacht de broederstrijd, want dan nemen de Letten het op tegen Samoilovs/Smedins.   

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×