Zamel je lege flessen in voor de Tobias Sybesma Foundation

Zamel je lege flessen in voor de Tobias Sybesma Foundation

De droom om te volleyballen in het eerste van Zwolle, een transfer te maken naar Italië en voor het Nederlands team uit te komen, Tobias Sybesma heeft die droom nooit kunnen vervullen. Ruim twee jaar geleden werd hersenstamkanker bij hem geconstateerd. Tobias overleed in de zomer van 2018.
Vandaag zou Tobias 14 jaar geworden zijn en wordt de actie gelanceerd die hij zelf bedacht. Zamel je lege flessen in en steun daarmee de Tobias Sybesma Foundation die geld inzamelt voor onderzoek naar de behandeling van hersenstamkanker.

De droom om profvolleyballer te worden moest Tobias laten varen, maar hij kreeg een nieuwe droom: dat er niemand meer na hem meer zou overlijden aan de ziekte. Op een ochtend maakte hij zijn vader Reitse wakker. “Psssst” fluistert hij “……ik heb een plannetje bedacht.” Dat plan is om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek door middel van het inzamelen van lege flessen. Lees hier meer over het plan van Tobias.

Tobias roept op mee te doen
Vrienden van Tobias roepen in onderstaande video iedereen in Nederland op om mee te doen. In de video wordt ook precies uitgelegd hoe je kunt doneren. Lees verder onder de video.

Nevobo steunt het initiatief
De Nederlandse volleybalbond steunt dit prachtige initiatief van de Tobias Sybesma Foundation. De bond stelt tien kaarten voor de finaledag van het olympisch kwalificatietoernooi op 12 januari beschikbaar voor de vereniging/het team met de meest ludieke actie op social media. Eind december zal de Tobias Sysbesma Foundation de winnaar bekend maken.

Landelijke steun voor de actie
Vandaag lanceerde Reitse Sybesma, de vader van Tobias, de actie. Vanmorgen was hij te horen in het programma Kinkstart van Michiel Veenstra op KINK. Luister hier het fragment terug.

Doe mee!
Kijk snel of je nog lege flessen hebt liggen en lever ze in bij de supermarkt. Maak een foto of video voor social media en deel die met de hashtags #Tobias en #Held. Doneer vervolgens het ingezamelde geld via tobiassybesma.nl.

Foto: Tobias Sybesma Foundation

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×