Op zondag 2 oktober gaat het nationale volleybalseizoen knallend van start met de Supercup. De landskampioenen (dames en heren) nemen het in een traditioneel felle strijd op tegen de bekerwinnaars van het afgelopen seizoen. Wie sleept de eerste hoofdprijs van het seizoen binnen?

De wedstrijden

Bij de heren zal landskampioen én bekerwinnaar Abiant Lycurgus het opnemen tegen verliezend bekerfinalist VC Zwolle. Bij de dames wordt de wedstrijd gespeeld door regerend landskampioen VC Sneek en bekerwinnaar Eurosped uit Almelo. De Supercup zal worden gespeeld in SaZa Home of Sports in Doetinchem.

Kaarten voor de Supercup zijn zowel online als aan de deur te verkrijgen. Let op want op is ook echt op! Online zijn de kaarten €2,50 goedkoper, hieronder zijn de tickets te bestellen.

Leden Nevobo                                                    Online                                                   Kassa Jeugd t/m 12 jaar –                                            €4,50                                                    €7,00 Volwassen leden –                                             €7,50                                                    €10,00

Niet-leden                                                           Online                                                   Kassa Jeugd t/m 12 jaar                                                €7,00                                                    €9,50 Volwassenen                                                       €10,00                                                  €12,50

Supercup 2016 – Programma
12:00 - Deuren openen voor toeschouwers 
13:00 - Eurosped - VC Sneek (Dames)
15:30 - Abiant Lycurgus - VC Zwolle (Heren) 


Foto: Overkleeft

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn