Toernooigegevens

Naam
Groningen
Datum
Za 12 juni 2021
Toelichting

Gehele toernooi op de ochtend!

Gezien er niet heel veel aanmeldingen zijn, zijn we genoodzaakt geweest om de categoriën <15 en <17 van de jongens samen te voegen. Dat betekent dat het gehele toernooi voor iedereen op de ochtend zal plaats vinden.
We willen om klokslag 9.30 uur met het toernooi beginnen zodat we om 13.30 uur klaar zijn. Aanmelden en inspelen kan vanaf 8.45 uur, zorg dat je er in ieder geval voor 9.15 uur bent!

Wedstrijdschema's
Deze zijn voor jullie beschikbaar op de dag van het toernooi.
Poule Jongens <15 en <17 bestaat uit 6 teams
Poule Meisjes <15 bestaat uit 4 teams en de poule Meisjes <17 bestaat uit 4 teams 

Publiek
Vanwege de coronamaatregelen is het niet toegestaan om publiek bij het toernooi toe te laten. Dus nodig geen mensen uit om te komen kijken.
Aan de ouders:
Mocht je als ouder van dichtbij komen dan vragen we je om thuis te blijven (of  weer naar huis te gaan). Mocht je van wat verder komen, jullie mogen op ons terras plaats nemen. Registreer je wel eerst even op de lijst bij de bar. 

Beach Bar geopend!
De BVCG Beach Bar is tijdens het toernooi geopend, hier kun je terecht voor wat fris, koffie en thee, ijs  en een aantal verpakte snacks. Er is een pinapparaat, maar cash betalen is ook mogelijk.

Coronamaatregelen
Ook voor ons toernooi gelden de coronamaatregelen, dus heb je klachten meld je dan af en blijf thuis. Of zorg dat op tijd negatief getest bent. 

BVCG; hoe kom je er?
BVCG ligt achteraan op het sportpark Coendersborg aan Kooiweg 1. Je rijdt de Kooiweg bijna helemaal af, nadat je aan de linkerhand een voerbalveld passeert moet je links het hek door en gelijk rechts de parkeerplaats op. Nog een klein stukje doorlopen en je bent er!

Locatiegegevens

Adres
Kooiweg 1
9722 BZ Groningen
Routeomschrijving
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×