Toernooigegevens

Naam
Aalsmeer
Datum
Zo 13 februari 2022
Toelichting

Toernooi onder voorbehoud
Wij gaan er op dit moment vanuit dat het toernooi gewoon kan doorgaan. In de week voorafgaand aan het toernooi bekijken de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Mocht het toernooi niet door kunnen gaan, dan ontvangen alle ingeschreven deelnemers hierover een mailbericht. Het betaalde inschrijfgeld zal dan volledig teruggestort worden.    

Aantal spelers
Iedereen is bekend met het 2 tegen 2 spelen op het zand in de zomer. Om de overgang van zaal naar zand nog kleiner te maken, organiseren we nu een 4 tegen 4-toernooi. Deze spelvorm is zeer populair in onder andere Amerika. Een team mag uit maximaal uit 5 personen bestaan, dus met 1 wissel die na elke rally zou kunnen wisselen met een veldspeler. Wissels zijn onbeperkt en je kan voor iedereen erin of eruit gewisseld worden. Je kunt als team dus zelf bepalen hoe je dit invult.

Via de inschrijfmodule kun je 4 spelers inschrijven. De 5e speler kun je niet inschrijven maar deze mag uiteraard gewoon deelnemen!    

Hier is een weblink naar een YouTube-video van een finalewedstrijd 4 tegen 4. 

Scouts aanwezig
Tijdens het toernooi krijg jij de kans om je talent te laten zien aan de scouts van Beach Team Nederland (BTN). Voldoe jij aan het plaatje van de scouts, wellicht maak jij dan binnenkort onderdeel uit van de BTN-selectie.

Leeftijd
Het toernooi is voor alle spelers en speelsters van 13 t/m 18 jaar. 

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- per team. 

Rankingpunten
Er zijn geen rankingpunten te verdienen. 

Locatiegegevens

Adres
Oosteinderweg 247 A
1432 AT Aalsmeer
Routeomschrijving