Toernooigegevens

Naam
Best
Datum
Do 11 juli 2024
Toelichting

VVC Best organiseert sinds mei 2024 elke donderdagavond een Beachvolleybaltoernooi.


Elke donderdagavond organiseren we een beachvolleybaltoernooi. We hebben 3 velden tot onze beschikking welke gelegen zijn op het terrein van DKB Best. Deelname is zowel voor leden van VVC Best als niet leden vanaf B jeugd. Je schrijft je in bij jeugd of senioren. Afhankelijk van de inschrijvingen en het niveaus worden de teams ingedeeld. Het team mag bestaan uit man/man of vrouw/vrouw of man/vrouw. Op basis van het aantal inschrijvingen en op vraag van spelers kan dit in de loop der tijd worden aangepast.

Als de inschrijvingen vol zijn, maar je wilt wel graag spelen, horen we dit als beachcommissie graag terug. Als er voldoende vraag is, kunnen we mogelijk het aantal speelavonden uitbreiden of niveaus aanpassen. Mail naar: beach@vvc-best.nl 

Iedereen die op een avondtoernooi meespeelt, helpt met het opbouwen en afbreken van de velden (net zoals in de zaal). We hebben voldoende ballen die gebruikt kunnen worden. Zorg dat deze en al het andere materiaal aan het eind van de avond is opgeruimd in de container. 


Kosten 2024 (Opstartjaar)

  • Leden VVC Best: Gratis

  • Niet-leden VVC Best

    • Beach-lid avondtoernooien: €25,00 per persoon

    • Losse deelname per avond: €5,00 per persoon

Wil je beachlid worden van VVC Best of meer informatie? Kijk op de website van VVC Best: Klik hier   

Locatiegegevens

Adres
Jacob van Wassenaerstraat 65
5684 CR Best
Routeomschrijving