Kaartverkoop OKT Beachvolleybal CEV Beach Volleyball Continental Cup Final Het olympisch kwalificatietoernooi beachvolleybal voor Europa wordt van woensdag 23 tot en met zaterdag 26 juni gehouden in Den Haag op het strand van Scheveningen.

Stadions
Er zal gespeeld worden in twee afzonderlijke stadions. In het coronaproof stadion ligt veld 1, in het The Hague Beach Stadium liggen veld 2 en 3. Het coronaproof stadion bestaat uit zo’n 70 skyboxen waarin je veilig kunt genieten van het topbeachvolleybal. Vanaf de eerste en tweede verdieping heb je vrij zicht op het veld en voelt het alsof je onderdeel bent van de actie op het veld!

Je eten en drinken bestel je eenvoudig in je skybox en wordt bij je bezorgd! Je kunt het coronaproof stadion alleen verlaten als je naar de wc moet, er wordt eenrichtingsverkeer gehanteerd in het stadion.

Op woensdag en donderdag, als de achtste finales en de kwartfinales worden gespeeld, worden de wedstrijden in beide stadions gehouden. Op woensdag- en donderdagmiddag (de sessie tot 16.30 uur) kun je met jouw ticket beide stadions bezoeken, je hebt dan geen vaste plaats. Vanaf de avondsessies (17.00 uur) en op de vrijdag en zaterdag geldt dat je een vaste plaats hebt. Op vrijdag (halve finales) en zaterdag (finales) wordt er alleen gespeeld in het coronaproof stadion.

Nederland
De Nederlandse vrouwen spelen, zolang zij in het toernooi zitten, altijd tijdens de tweede sessie van de dag (17.00 uur tot en met 19.00 uur). Voor de Nederlandse mannen geldt dat zij altijd in de laatste sessie van de dag spelen (19.30 uur tot en met 21.30 uur). Mochten er golden matches gespeeld worden dan gebeurt dat in de avondsessie, ook voor de vrouwen. Zie hier het speelschema.

Prijzen
De ticketprijzen variëren tussen de € 12,50 en € 27,50,- per persoon per sessie. Voor het coronaproof stadion koop je kaarten voor een skybox van 4 of 6 personen. De kosten voor een skybox zijn gebaseerd op de maximale capaciteit van de skybox. Je kunt met minder personen in je skybox verblijven, maar je betaalt het bedrag voor de gehele skybox.

In je skybox is het toegestaan om met mensen uit één huishouden te komen of met de mensen met wie jij binnen 1,5 meter mag komen. Er zijn kuchschermen aanwezig. Het concept heeft vorig jaar tijdens het King of the Court-toernooi in Utrecht bewezen dat het veilig is, er zijn geen besmettingen gemeld.


Het is ook mogelijk om Duo of VIP-tickets te kopen. Hieronder een overzicht:

 • 4-persoonsskybox: gelegen op de 1e of 2e verdieping van het coronaproof stadion. Kuchschermen aanwezig indien nodig.
 • 6-persoonsskybox: gelegen op de 1e verdieping van het coronaproof stadion. Kuchschermen aanwezig indien nodig.
 • Side courts: een individueel ongeplaceerd ticket voor het The Hague Beach Stadium (veld 2 en 3). Alleen verkrijgbaar op woensdag en donderdag vanaf 17.00 uur.
 • Duo-ticket: een geplaceerd ticket voor twee personen op de begane grond van het coronaproof stadion.
 • Combi ticket: een individueel en ongeplaceerd ticket voor het coronaproof stadion en veld 2 & 3. Dit ticket is alleen beschikbaar op woensdag en donderdag tot 16.30 uur.
 • VIP-ticket: een individueel en geplaceerd ticket voor het coronaproof stadion op de begane grond, inclusief eten & drinken.

Testen voor Toegang
Wij zijn zeer blij dat wij in deze tijd dit evenement kunnen organiseren, maar om het goed en veilig te kunnen doen zijn wel maatregelen nodig. Zo is het voor het OKT Beachvolleybal verplicht om je te laten testen. We realiseren ons dat dit je wat extra tijd zal kosten, maar het is een kleine moeite om weer veilig een evenement te kunnen bezoeken.

Je krijgt toegang tot het evenement als je een negatief corona-testbewijs kunt laten zien, dit geldt voor alle bezoekers vanaf 12 jaar. Je moet uiteraard wel een kaartje hebben gekocht voor het evenement.

Zodra je je ticket(s) voor het OKT hebt gekocht, kun je via www.testenvoortoegang.nl een gratis testafspraak maken. Selecteer dat je je wil laten testen voor Publiek bij Sportwedstrijd. Er zijn testlocaties in en rond Den Haag, maar ook in de buurt van jouw woonplaats. De test mag bij aanvang van de sessie die jij bezoekt niet ouder zijn dan 40 uur.

Heb je een negatieve testuitslag ontvangen? Dan kun je je uitslag omzetten in een testbewijs in de CoronaCheck-app. Als je een testafspraak maakt via www.testenvoortoegang.nl zie je vanzelf of je jouw testuitslag moet omzetten in een testbewijs via de CoronaCheck-app, of dat je met een testuitslag, die je per mail ontvangt, toegang tot het evenement krijgt. Er is in beide gevallen ook altijd legitimatiecontrole aan de deur.

Per 23 juni is het ook mogelijk om met een vaccinatiebewijs toegang te krijgen tot evenementen.

Alles op een rij over Testen voor Toegang:

 • Koop een toegangsticket voor de sessie van jouw keuze en ontvang de toegangskaart(en) per mail
 • Plan per toegangsticket (lees: per persoon) een test in via www.testenvoortoegang.nl
 • De test mag bij aanvang van de sessie die jij bezoekt niet ouder zijn dan 40 uur
 • Download de CoronaCheck-app in de App Store (iOS)/Play Store (Android)
 • De uitslag van een negatieve test ontvang je per mail met uitleg over hoe je er een QR-code van maakt om op te slaan in de CoronaCheck-app
 • Is jouw test positief, dan wordt dat gemeld aan de GGD en ben je automatisch aangemeld voor het bron-en contactonderzoek
 • Alleen tests van deelnemende testlocaties zijn geldig (dus geen zelftests of van de reguliere teststraat)
 • De test is -op vertoon van je toegangsticket- gratis!
 • LET OP: per 23 juni is het ook mogelijk om met een vaccinatiebewijs toegang tot evenementen te krijgen
 • Kijk hier voor de laatste informatie over het vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app
 • Tip: Neem je vaccinatiebewijs mee naar Den Haag
 • Voor meer vragen over de Coronatest verwijzen we je naar www.testenvoortoegang.nl

Bereikbaarheid stranden Den Haag
Alle laatste informatie over de bereikbaarheid van de stranden in Den Haag vind je hier.

Facebook X WhatsApp LinkedIn