Hier vind je alle toernooien die op het evenement plaats gaan vinden. Deze lijst kan aangepast worden wanneer er een toernooi bij komt.

Summer Beach Volleyball Circuit

Het Summer Beach Circuit is perfect om onder de zon gezellig een balletje te spelen met je vrienden of om jezelf uit te dagen. De sfeer is altijd gezellig en omdat je geen lid hoeft te zijn van de Nevobo is inschrijven erg makkelijk. Vergis je echter niet, ook hier kan je jezelf echt uitdagen door je op een hoog niveau in te schrijven. Inschrijven kan hier.

Nationale Beachcompetitie

Ben jij die echte beachvolleyballer en wil je je meten met de rest van Nederland op een competitief niveau? Dan is de beachcompetitie echt wat voor jou. Op het Mega Beach vind je een van de vele beachcompetitie toernooien van deze zomer (en misschien wel de grootste!). Je kan op 6 juli samen met de andere teams strijden voor promotie in de 3e divisie tot en met de topdivisie. Inschrijven kan hier.

NK Jeugd

Ben jij onder de 21 jaar en wil je samen met je beachpartner Nederlands kampioen worden? Mis dan vooral dit NK niet! Ga de strijd aan op 6 juli voor de titel van Nederlands kampioen in een van de 4 leeftijdscategorieën en wie weet wordt jij de nieuwe trotse kampioen! Inschrijven kan hier.

Studententoernooi

Wil je samen met je medestudenten onder het genot van de zon en een drankje beachvolleyballen? Dan is het 4x4 mix-toernooi op 6 juli perfect voor jou! Schrijf je in met je team van 4-6 spelers en speel 4 tegen 4 in de mix categorie. Inschrijven kan hier.

Losse veldhuur

Wil je lekker volleyballen, maar geen onderdeel zijn van een toernooi? Huur dan een los veld. Dan bepaal je zelf wanneer en tegen wie je speelt. Huur hier een veld.

Bedrijventoernooi

Wil je een toernooi speciaal voor je bedrijf bij het Mega Beach? Dat kan! Het Mega Beach is de perfecte plek om gezellig te volleyballen en wat te eten en te drinken met een gezellige sfeer. Neem contact op met Joost Vennema / Michel Everaert voor meer informatie.

CMV-beachvolleybal

Wil je samen met je teamgenoten nog meer volleyballen en ook nog genieten van zon, zee en strand? Dan is het CMV-beachvolleybaltoernooi perfect voor jou! Schrijf je in met je team en speel CMV-volleybal op het strand. Aanmelden kan hier.

Facebook X WhatsApp LinkedIn