Prima Donna Kaas Huizen heeft voor het komende volleybalseizoen 2024-2025 Arno van Solkema vastgelegd voor het eerste herenteam.

Sporen verdiend
Van Solkema is de opvolger van Teun Buijs die zijn volleybalcarrière na dit seizoen beëindigd. Met de 56-jarige Arno van Solkema haalt Prima Donna Kaas Huizen een ervaren coach binnen die zijn sporen binnen de volleybalsport heeft verdiend. Na een mooie carrière als speler bij gerenommeerde clubs als Brevok, Martinus en Ortec Nesselande, begon Arno zijn trainerscarrière bij Nederland U19 om vervolgens bij diverse clubs in binnen- en buitenland als hoofdtrainer actief te zijn. Ook was hij verschillende periodes bij de Nevobo actief bij Nationale jeugdteams, in het seizoen 2022-2023 bijvoorbeeld bij Dames U23. Arno van Solkema en Prima Donna Kaas Huizen zijn geen onbekenden van elkaar. Arno was in het verleden al een jaar actief voor de gelieerde Prima Donna Kaas Volleybalschool.

Ambities onverminderd groot
Prima Donna Kaas Huizen verwacht met Arno van Solkema de volgende stappen te kunnen zetten in de ontwikkelingen van de Eredivisieploeg. Voorzitter Jan Kos van de Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal: ‘Na opnieuw een achtste plaats in de Nederlandse competitie blijven de ambities van de Huizer volleybalvereniging onverminderd groot. De opgedane ervaringen van de afgelopen twee eredivisie seizoenen moeten het fundament gaan vormen waarop de verdere ontwikkeling van het team en organisatie kan worden uitgebouwd. De komst van libero Mats Bleeker is daar bijvoorbeeld een mooi voorbeeld van. Na de invulling van de trainerspositie verwachten wij binnenkort de onderhandelingen met een aantal nieuwe spelers af te kunnen ronden.’

Bron: PDK Huizen

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn