In de laatste speelronde van 2019 staat Bas van Bemmelen tegenover zijn club van vorig seizoen. De oud-international nam een sabbatical, maar kon een aantrekkelijk aanbod van Active Living Orion niet afslaan en op 21 november werd beken dat hij bij de Doetinchemse club ging spelen. Hij staat met Orion vanavond tegenover VoCASA, zijn vorige ploeg.

Het zal een bijzondere wedstrijd worden voor Bas van Bemmelen. De 30-jarige ex-international speelde voor hij besloot een sabbatical te nemen voor het Nijmeegse VoCASA. 

Met de Nijmeegse ploeg promoveerde hij naar de Eredivisie en ze wisten ze zich in seizoen 2018/2019 netjes te handhaven. Maar Van Bemmelen besloot om dit seizoen niet te spelen en op sportief gebied even rust te nemen.

Aan die rust kwam half november een einde, Active Living Orion deed hem een aanbod en hij kon niet weigeren. Hij gaat namelijk ook werken voor de sponsor. 

Van Bemmelen keert weer terug op de positie waarop hij ook in Oranje speelde: middenaanvaller. Bij VoCASA deed hij het afgelopen seizoen overigens ook erg goed als diagonaal. Orion zat met een probleem door het uitvallen van middenspeler Jannes van der Ham.

Zaterdagavond staat Van Bemmelen met zijn nieuwe werkgever tegenover de club waarmee hij promoveerde naar de Eredivisie. Een bijzonder duel voor hem, met Active Living Orion is hij de favoriet voor deze wedstrijd in de laatste speelronde van 2019.   

Programma Eredivisie heren: 

Zaterdag:
Active Living Orion - VoCASA
Sliedrecht Sport - SV Land Taurus
Advisie/SSS - Draisma Dynamo
Talentteam Papendal/Arnhem - RECO ZVH 

Zondag:
SAMEN.Lycurgus - Zaanstad

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×