De nummer 3 van de ranglijst heeft zondagmiddag op bezoek bij FAST goede zaken gedaan, Djopzz Regio Zwolle Volleybal won met 3-0. Zwolle heeft nu net als Sliedrecht Sport, dat tweede staat, twaalf punten, maar wel twee wedstrijden minder gespeeld.

FAST - Djopzz Regio Zwolle Volleybal 0-3 _19-25, 15-25, 19-25)
Thuisploeg Flamingo’s Activia Stichting Topvolleybal (FAST) startte in zowel de eerste als tweede set met een voorsprong van maximaal drie punten, maar Regio Zwolle werkte die bij respectievelijk 7-7 en 6-6 alweer weg. Daarna namen de gasten het initiatief en liepen ze uit naar setwinsten van 19-25 en 15-25.

De derde set ging het op en neer, Zwolle startte met een 0-6 voorsprong, FAST kwam terug tot 5-6. Zo jojoden beide teams nog even, maar na de stand van 17-19 liep Djopzz Regio Zwolle snel uit en maakten de bezoekers het af met 19-25.

Iris Reinders was in Sint Anthonis de topscorer van de wedstrijd, ze maakte voor Regio Zwolle 15 punten. Voor FAST was Anne Heesakkers met 14 punten de meest productieve speelster.

Door de winst in hun voorlaatste wedstrijd in de reguliere competitie heeft Regio Zwolle de derde positie steviger in handen. Ze hebben twaalf punten uit zeven wedstrijden. Volgende week is Djopzz Regio Zwolle vrij, de cheeta’s spelen op zaterdag 27 februari hun laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen Laudame Financials VCN.

Woensdag
Aanstaande woensdag worden er twee wedstrijden gespeeld. Laudame Financials VCN ontvangt Eurosped, Sliedrecht Sport speelt de inhaalwedstrijd tegen Lammerink Installatiegroep/Set-Up’656. Beide duels starten om 20.00 uur en zijn via volleybal.nl live te bekijken.