Op 29 en 30 december wordt voor de 27ste keer het internationale Topvolleybaltoernooi georganiseerd in de IISPA in Almelo. De topteams van Par-ky MENEN (België) en SVG Lüneburg (Duitsland) vormen de buitenlandse deelname aan de volleybalvierkamp (mannen) in de IISPA. Regerend Nederlands kampioen Abiant Lycurgus (Groningen) en Seesing Orion uit Doetinchem zijn de Nederlandse eredivisionisten die zich eind deze maand in Almelo melden.

“Het Topvolleybaltoernooi in Almelo heeft een goede naam, mede door een kwalitatief sterk deelnemersveld door de jaren heen. In de volleybalwereld kent bijna iedereen het toptoernooi", aldus organisator Siny Pots. “Het was lang onduidelijk of er begin januari een Europees kwalificatietoernooi voor het EK Volleybal van 2019 gespeeld zou worden. Nu bekend is dat dat augustus 2018 wordt, kunnen de vastgelegde clubteams op volle sterkte spelen op ons toernooi tussen Kerst en Oud & Nieuw. We hebben de definitieve bevestiging van vier aantrekkelijke herenteams, dus het wordt weer ouderwets genieten in de IISPA!"

Het internationale topvolleybalevenement is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen het Sportbedrijf Almelo en de Stichting Topvolleybal Almelo, met ondersteuning van VC AASTAD.

Programma (onder voorbehoud)
29 december:  15.00 uur halve finale 17.30 uur halve finale
30 december: 14.00 uur 3/4e plaats 16.30 uur finale

Meer informatie over het evenement op www.topvolleybal-almelo.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn